Mitt bidrag til ukens triks – rygge opp trapp

Nå har jeg slått på stortrommen, med HD-video og det hele. Alle tre hundene har lært seg å rygge opp trappen, og siden de hadde ganske forskjellige forkunnskaper ble det litt ulik læringsprosess for hver av dem. Jeg har prøvd å vise det i filmen, samtidig som jeg hadde som ambisjon å holde meg til tre korte minutter.

Alle tre fikk lære dette gjennom de samme fire stadiene:

  1. rygge på flatmark, 
  2. sette bakbena på en gjenstand, 
  3. fra ett til flere trinn, 
  4. og selvstendighet/utholdenhet. 

Jeg merket underveis at det var ganske krevende for dem rent fysisk, på slutten av dag to så det ut som Kuling hadde melkesyre i hele bakparten. :-p Dette er absolutt et triks jeg skal vedlikeholde over tid, jeg tor det er veldig god trening for den stabiliserende muskulaturen i bakparten. Og forsåvidt foran også, når jeg tenker meg om…

Snurr film!

6 Comments on “Mitt bidrag til ukens triks – rygge opp trapp

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: