Ukens triks – til 29. november

Neste ukes triks er plukket fra listen med ønsker som har kommet inn. Jeg tror egentlig det er enkelt, veldig mange kan det jo, men jeg har aldri fått til å lære det inn hos noen av mine hunder. Ikke for at jeg har gjort noen veldig seriøse forsøk, men det faktum at de allerede kan stå på bakbena mot target-hånd gjør det litt komplisert å få dem opp med framparten mens bakparten fortsatt er i ro. Jeg vil altså gjerne ha innlæringstips! I tillegg blir det travelt, jeg har et klubbmesterskap å arrangere, pluss deltakelse på NM til helgen…
Dere har kanskje gjettet det allerede – ukens triks er “sitte bamse”, eller “sitta fint” for svenske lesere. Premie har foreløpig ikke kommet inn denne gangen, så hvis noen har lyst å finne på en konkurrase er det bare å kommentere.
Bildet har jeg frekt nok googlet meg frem til og stjålet. Klikk på det for å komme til originalen.

 Sånn, da er det bare å sette igang og trene!

7 Comments on “Ukens triks – til 29. november

  1. Dere er flinke ass! Ble litt hektisk uka som var og er bortreist denne uka, så jeg blir nok sen ihvertfall! Men morsomt triks, så jeg skal nok ta det opp når jeg kommer hjem igjen:)

    Like

  2. Vi har prøvd! Men det nærmeste vi kommer “rygge opp en trapp” er “et skritt bakover, snurre og Frustrert”, dypt overlykkelig om man får to til fire steg! Nærmeste vi kommer Bamse er “juble” – altså “opp på to”. Kjenner vi har liten tålmodighet.. 😉 Fint å bli inspirert, skal prøve mer 🙂

    Like

  3. Ja, det er ikke bare enkelt, alltid… Orkan kan absolutt ikke sitte bamse, han kan bare stå på bakbeina. Og han er virkelig en mester i frustrasjonsoppvisninger når han ikke får det som han vil (jatakk, alle belønningene nå, takk!)…

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: