Hull i ansiktet…

Da jeg våknet i morges hadde jeg blodflekker på puten:

Jeg sjekket fargen på øreproppene, prøvde å finne ut av om nesen var i orden, og lurte litt på om bihulebetennelsen brått og plutselig hadde sluppet taket. Det hadde den såklart ikke.

Orkan og Bris diskuterte i går over arbeidsfordelingen rundt oppvask av noen gryter. Siden Orkan er villig til å dø for mat, må det relativt kraftige virkemidler til for å få ham til å holde avstand. Bris har altså satt en hjørnetann i kinnet hans:

Det ser ikke så ille ut, men er veldig dypt. Type hel hjørnetann av Bris-format inn i kinnet. Så det er en fæl sårlomme med alle muligheter for bakterier… Egentlig skulle han nok helst hatt en kur med bredspektret antibiotika, men siden jeg fortsatt håper å konkurrere NM til helgen, ser vi det litt an. I samråd med veterinær, såklart.

Jeg har klippet vekk pelsen, renset, og puttet inn massevis av antiseptisk salve. Og viktigst av alt – han har fått et tyggebein. Brått var det ikke så ille likevel 🙂

Så får vi bare krysse fingre, tær og labber for at det ikke blir infeksjon. I så fall ryker NM for vår del. For det første er ikke Orkan typen som har lyst å jobbe hvis han har vondt. For det andre er det så mye forskjellige bakterier i munnhulen på en hund, at en eventuell antibiotikakur blir bredspektret, og dermed kan få med seg en del bivirkninger (slapphet, dårlig mage, etc).

Æsjogfysj, nå gjelder det å tenke positivt, tror jeg!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: