Slagen helt

Sånn ser såret ut i dag. Det hvite er salve. Et par ganger i døgnet skyller jeg såret med kokt saltvann, jeg putter rett og slett en sprøyte inn i såret og forsøker å spyle ut så mye som mulig av sårlommen. Jeg vet ikke hvor mye av huden som er løs fra “underlaget”, men det er en god lomme i hvert fall. Legemamman sier at jeg skal fortsette å skylle til det gror fra innsiden, og forsøke å holde åpningen åpen. Når det er skylt, fyller jeg sårlommen med antiseptisk salve.

Sårkanten har fått en rødfarge som jeg ikke liker, og det kommer gul væske. Igjen var legemamman god å ha, for det er visst normalt at det blir irritert, og gul væske kan være ren vevsvæske hvis det har klar farge og ikke kommer mye av det. Vi gir altså ikke opp håpet om å unngå infeksjon og antibiotika.

Orkan er en liten helt, han. Sitter pent og spiser godbiter mens jeg putter engangssprøyter og salvetuber og annet vondt inn i hulle ti kinnet hans. Han virker faktisk ikke særlig plaget i det hele tatt. Min fine ❤

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: