I morgen gjelder det

Ja, i morgen gjelder det, faktisk. Og for å nå hovedmålsetningen (å gjøre min jobb i ringen på en ordentlig måte, uten en masse nervøsitetsfakter), har jeg ilagt meg selv et forbud – fra nå av, og frem til jeg er ferdig med siste løp i morgen, får jeg ikke lov til å snakke om at jeg er nervøs. Jeg får ikke lov til å oppføre meg nervøst heller, altså. Så det, så!

Forresten har jeg lovet Orkan to ting, han kan jo gjerne gjøre sin jobb i ringen på en ordentlig måte han også… Hvis han kvalifiserer seg til finalen, skal han få spise opp resten av pølsekulene (ekstravagante godbiter for en ekstravagant anledning!). Og hvis han skulle finne på å vinne hele NM (eller en medalje, for den sakens skyld), skal han få spise seg mett. Det har han aldri gjort før, og jeg tror det kan være ganske risikabelt å la ham få spise så mye han vil, men det er jo ikke så overhengende sannsynlig at det skjer heller 🙂

One Comment on “I morgen gjelder det

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: