Kjapt oppdatert

NM ble en kort affære for vår del. Orkan var ikke i form, slapp og tendenser til feber. Altså sannsynligvis infeksjon i såret… Han har vært hos veterinær, og får antibiotika, mat og kjærlighet. 

Vi gikk et helt ok hoppløp, men da jeg skjønte at han ikke var i form strøk jeg ham fra agilityløpet. Målsetningen fikk jeg i hvert fall til – ikke nevnt ordet “nervøs” før etter at vi var ferdig i ringen, og jeg har verken tisset på meg, besvimt eller plapret som en propell. Jeg tror til og med at jeg briefet fornuftig og handlet ganske bra 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: