Ukens triks – til 6. desember

Denne ukens triks er… *trommevirvel* …hviske i øret! Enten mitt øre, ditt øre, en annen hunds øre, eller kanskje et bamse-øre?

Bildet har jeg stjålet herfra: LINK

Beskrivelse av innlæring googlet jeg meg frem til, for de som vil ha noen tips på veien. Selv kommer jeg nok til å bruke en eller annen form for synlig target som jeg lærer inn frys mot (fordi mine hunder kan litt for mye om aktiv dytting, og jeg ikke vil ha en snute alt for hardt inn i øret under innlæring!). Link HER.

3 Comments on “Ukens triks – til 6. desember

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: