Klubbmesterskap BSHK (del to)

I kveld hadde vi andre (og siste) delkonkurranse i BSHKs klubbmesterskap. Det konkurreres i to vanskelighetsgrader: rekrutt- og konkurranseklasse. Totalt var det 23 ekvipasjer som stilte til start – ikke dårlig for vår lille, ferske agilitygruppe!

I rekruttklassen var det faktisk flere startende enn i konkurranseklassen, det er en utvikling jeg liker veldig godt! Vi har bra rekruttering, og mange ekvipasjer som nok kommer til å snike snutene ut på de offisielle banene i løpet av 2012, tenker jeg. Øverst på pallen i klasse liten sto Mona&Ulla, og i stor vant Ingrid&Roxy.

Sammenlagtresultatene blir offentliggjort på juleavslutningen 19. desember, men dagens resultater for våre kjære firbente kan vi jo skryte litt av i mellomtiden! Av fem startende i hver sin klasse, vant både Orkan og Bris! Kuling gikk et godt løp, men fikk med seg et riv fordi jeg sa “bra” da han hoppet siste hinder. Dumme meg :-p

Skrytebilder:

Vakreste Lus med sin allerallerførste pokal!

RacerLani KAN når han VIL!

Lille Lu fikk et juledram-glass for andreplassen sin. Med godbiter i, ble det en strålende premie, synes han 🙂

3 Comments on “Klubbmesterskap BSHK (del to)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: