Advent

Det er aldeles ikke jul enda. Ingen klementiner, ikke pinnekjøtt (enda jeg blir sulten bare av å skrive om det!), ikke gløgg, ikke julepynt. Advent handler om å vente. Selv om handelsstanden ikke er enig… Jeg fyller ventetiden med ettertanke, med hyggelige planer, og med adventspynt.

De siste par årene har jeg improvisert adventsstake med telys på fat eller annet sånt. Men i år, i eget hus, syntes jeg det var på tide med en ordentlig firearmet stake, med høye lilla lys. Så i går begikk jeg noen innkjøp, og til og med et aldri så lite tyveri. Grantrærne står nemlig strengt talt utenfor tomtegrensen 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: