Godt debattinnlegg om ME

Det er veldig frustrerende å ha en alvorlig sykdom som det ikke finnes behandling for. Enda mer frustrerede er at noen tjener mye penger på såkalt “behandling” som gjør mange pasienter svært mye sykere. Og at rundt halvparten av norske fastleger tror ME er en psykisk sykdom.

Jeg har vært deprimert. Jeg vet hva depresjon er. Dette er ikke depresjon! Jeg blir ikke friskere av at noen tror det. Heldigvis fant jeg til slutt leger som visste hva jeg har, og hva som hjelper. Og heldigvis finnes det forskere som har funnet gode spor å følge.  Men nok om det.

ME-foreningens generalsekretær har skrevet et godt, og viktig innlegg angående hvem som bør få ansvaret for den nye kompetansetjenesten. Les det her: http://www.serendipitycat.no/wp-content/uploads/2011/12/011211_Dagbladet_Gilje.pdf

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: