Gjennombrudd!

I dag skjedde det noe helt utrolig. Jeg vet ikke engang hvordan det skjedde. Men det gjore det! Og jeg har videobevis!

Altså, vi trente på bang-leker, nesten uten bang. Og så kunne jeg ikke dy meg for å teste bomplanke over mur-kasse. Som var nesten like høy som den laveste innstillingen på vippen vår. Og det turte vi også. Og plutselig løp vi rundt som gale, jeg og Lu, og Ida og Maja. Først lot jeg alle kriterier blåse vestover en lang marsj, og fokuserte all energi på fantastiske belønninger. Ser helt gæærnt ut på filmen 😀

Etterpå kunne han faktisk feltkriterier og det hele, og vi kunne gjøre disse fantastiske sakene i kombinasjon med andre hinder. Hva i all verden? Hvem har byttet ut den lille, redde, forsiktige kållisen min med en stor, tøff, vakker, intelligent en? Dette er den Kulingen jeg egentlig kjenner, men han har vært bortreist en stund, rett og slett. Tusen takk du som byttet ham tilbake, jeg er veldig glad for å ha fått igjen superkållisen min!!!

Det kommer sikkert noen tilbakefall. Men nå har han forstått at det er han som lager bevegelsen, det er han som lager lyden, han kan kontrollere det akkurat som han vil, og det er ikke  nesedyttene som lager alt bråket (en misforståelse fra vi holdt på med flat vippe liggende på bakken, som skranglet når han satte frambeina i bakken). Så uansett hvilke tilbakefall som måtte komme – for det første har vi denne filmen å motivere oss med. To minutters sammenhengende galskap og glede. I tillegg har Kuling skjønt hvordan dette med vippe egentlig henger sammen. Og det tror jeg hjelper en hel masse. Han forstår, nå.

Snurr fantastisk film!

5 Comments on “Gjennombrudd!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: