Kuling prøver seg på 19-hinders bane

Synes det gikk bra, med unntak av bommerten ved hinder 11 (etter tunnelen i bortre hjørne tok han hinderet igjen på vei tilbake i stedet for å wrappe rundt vingen). Han er ikke så flink til å samle seg godt og svinge tight over høye hindre enda (tross alt er han ikke ett og et halvt år gammel engang), og da kan det bli litt sånn plunder hvis jeg er utydelig 🙂

7 Comments on “Kuling prøver seg på 19-hinders bane

 1. Takk 🙂
  Debuten vet jeg ikke helt, selv om det ikke ser sånn ut på denne filmen er han ikke trygg på felthinder enda. Hadde tenkt Moelv eller Bø, men får se hvordan han takler fremmede felthinder først. Det blir med andre ord litt reising i januar for å trene på fremmede baner 🙂

  Like

 2. Bra team dere er sammen og fin flyt.
  Som du sier er wrappen rundt hinderet litt vanskelig, nå trener vi ikke etter samme handlingssystem men kan det hjelpe å gjøre bytte litt senere og samtidig ikke stikke fra så tidlig? 🙂 just my idea 🙂

  Like

 3. Nja… I det eksempelet her hopper han laaaangt, uten å samle seg. Han får beskjed før hinderet (kuku-kuku-ku-ku) om å samle seg, og jeg bytter idet han satser (det er der jeg mener timingen er best i de aller fleste tilfeller, vi har noen unntak med vegringslinjer og sånt).

  Jeg tror at om jeg hadde gjort akkurat det samme, kanskje bremset ørlite tidligere, men i alle fall altså – hvis han hadde reagert på signalene skulle han samlet seg og hoppet kort, og idét han da landet ville det ikke vært noe annet alternativ enn å wrappe, han kan ikke hoppe tilbake.

  Her landet han langt unna, og da han snudde fantes det plutselig et hinder i veien som ikke skulle vært der :-p

  Jeg kan hive ut et klipp til, når han reagerer som han skal (gikk tilbake og fikset det rett etterpå), så ser du kanskje tydeligere hva jeg mener?

  Like

 4. Dette klippet starter akkurat der det andre slutter. Han svinger dårlig her også, men nå reagerer han i hvert fall på det jeg ber ham om. Tilsvarende øvelse på 45 ser veldig bra ut, men 60 er litt høyt for ham enda. Ikke lett å løpe fort og svinge samtidig, med mange, lange kållisbein!
  LINK: http://youtu.be/NFgqZE9AD8k

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: