Klubbmester 2011

I kveld var det juleavslutning og utdeling av sammenlagtpremier i Bø og Sauherad hundeklubb. Jada, vi bor i Nome kommune, men Bø er omtrent like langt som Skien, og en veldig trivelig klubb med gode treningsforhold, så det er vår “hjemmeklubb”! Årets klubbmesterskap har bestått av to delkonkurranser og neste år blir det fire; to om våren og to om høsten. Det plukkes poeng for plasseringer, og deles ut en eller flere klubbmestertitler i hver gren.

Orkan fikk tildelt pokal, bok og applaus for tittelen “sammenlagt klubbmester, agility konkurranseklasse”.

Kuling kom på delt fjerdeplass sammenlagt, en aldeles hederlig innsats av en liten kållis som verken har debutert i konkurranseringen eller fylt ett og et halvt. I tillegg fikk han diplom for femteplass (hvis jeg husker riktig i farten) sammenlagt i rally-lp. Hyggelig overraskelse!

Bris fikk ikke bare tredjeplass sammenlagt i agility, hun fikk i tillegg delt tredjeplass i sammenlagtlisten over rally-lydighet rekruttklasse, så hun fikk med seg enda en premie! Allroundpus!

Og jeg – ja jeg fant en mandel i grøten!

Litt klubbskryt til slutt: I høstens klubbkonkurranser har etter sigende hele 124 ekvipasjer vært i aksjon, og mange har deltatt i flere grener! Bare i agilitydelen har 28 ulike ekvipasjer deltatt (og vi er altså bare fem som har konkurrert offisielt tidligere, snakk om rekruttering!). Søren ikke verst for en klubb som var i krise og døden nær for bare noen måneder siden! Vi har noen fantastiske ildsjeler med på laget 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: