Vinter i bloggen – og fikset på adressen

Jeg har lagt inn en vinderheader, siden det straks er jul, og jeg gleder meg til skiføre! Hele fargetemaet på siden gikk ad undas, men enten fikser jeg utseende på hele siden etter nyttår, eller setter tilbake den gamle headeren. Litt visuelt rot får det være så lenge 🙂

I tillegg har jeg endret på adressesammensetningen sånn at sidene nå skal hete ingerid.no/sidenavn. Tidligere lå alt sammen under paraplyen ingerid.no, men enkeltsidene lå skjult bak denne, og het egentlig klikkeragility.blogspot.com/sidenavn (som bloggen het før jeg skaffet eget domene). Litt trøbbel i overgangsfasen, men nå tror jeg alle adresser skulle være tilgjengelig igjen (også uten www foran). Si fra hvis det er noe som ikke virker!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: