Nye landslagsregler (!!?)

Hva i all verdens land og rike? Mens vi andre har nytt julefreden, har det skjedd saker. Plutselig fikk vi nye landslagsregler slengt i fjeset, to år før gyldigheten av de forrige gikk ut, og etter at kvalifiseringsperioden (ifølge det nye regelverket) er gått ut. WHAT?

Det nye regelverket inneholder en hel masse jævla piss, om jeg skal si det rett frem. Men det skal jeg vel ikke. Jan Egil (http://cirkus.blogg.no/1325158912_dagmar.html) og Annica (http://annicav.wordpress.com/2011/12/28/gunga-film-o-agilitymaffia/) er to av mange som har skrevet noen ord om det.

Personlig ble jeg tatt litt på sengen. Har man en brukbar klasse 3-hund skal man liksom tenke i retning av å søke, forestiller jeg meg. Men de reglene der, de innebærer vanvittig mye reising til konkurranser og samlinger, og ikke har jeg noen større tro på at jeg hadde blitt tatt ut heller. Nok en grunn til å flytte til Sverige – de har noenlunde vettige uttaksregler, og de vet i alle fall om det på forhånd når reglene skal endres!

Møkkademokrati! Eller mangelen på slikt, altså.

2 Comments on “Nye landslagsregler (!!?)

  1. Ja, det er virkelig flere som ble helt sjokkert av nye regler!:( Vet rett og slett ikke hva jeg skal si, annet enn at jeg er pissforbanna!:(

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: