Debutere?

Til helgen får jeg svar på om Kuling skal få lov til å debutere i Moelv. Ja, hoppklassene tror jeg han skal få gå uansett, men for at jeg skal melde ham på i agilityklasse, må han vise at han takler fremmede felthindre med varierende smell først. Jeg vil ikke risikere at han blir skremt på sin første konkurranse, og at vi plutselig må rykke tilbake til start på hele feltprosjektet.

Lørdag (og forhåpentlig tirsdag) blir det testing av ulike felthindre på ulike steder. Jeg er spent! Det er ti dager til påmeldingsfristen, og det meste annet er faktisk klart. Selvsagt har vi mye å lære, men Kuling kjenner alle hindertypene, og forstår all handling jeg kan tenke meg at vi har bruk for i klasse 1.

Vakreste Lu. Jeg gleder meg til å trene i hagen igjen til våren!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: