Storm på besøk

Storm har vært med oss på fjellet i nyttårshelgen (som vanlig for å slippe rakettene i byen), og er her noen dager før han reiser hjem.

Enda et webcam-bilde av Storm på fanget. Det meste blir nemlig bedre med 23 tær. Noe som for øvrig er veldig mange når det skal klippes klør!

Jeg har fått lagt på ham en hel del (han veier over 8 kg igjen nå, var alt for tynn synes jeg), og ellers bare rusler han omkring som en selvsagt del av flokken. Bris kan være litt urettferdig (som hun igrunn er mot de fleste, men Storm klarer ikke å sette grenser for henne), og der må jeg passe på litt. Ellers går det faktisk veldig greit.

Han bjeffer mer enn husket (selektiv hukommelse?). Fra hagen vår har man nemlig fin utsikt til en del fotgjengere som er fine å bjeffe på (bare spør Bris!), og bjeffing i kor er aldri feil. Vel, hvor enig jeg er i det, kan diskuteres.

Bjeffer han? Nei, det hadde jeg nesten glemt 🙂

Dessuten er han rimelig ulydig. Dengang jeg bare hadde ham, kunne han være med på hva som helst (inkludert kaffeslaberas hos ikke-hundefolk), gå løs hvor som helst, osv. Nå kommer han bare hvis det passer ham. Det gjør egentlig ikke så mye, men hvis han noen gang skal flytte hjem igjen må han lære en og annen manér på nytt :-p

En annen ting han gjør mye mer enn jeg husket, er å leke. Så fort jeg setter meg ned på gulvet (eller bare bøyer meg for å plukke opp noe), skal ha bølle med hendene mine, fly med labbene i været, jage halen etc. Han elsker å hente ting, og nest etter Kuling er han den som leker mest innendørs. Men leke strukturert, som for å trene, er fortsatt ikke aktuelt.

Storm leker med Sigurd, på sin typiske labbeviftende måte.

Det er tross alt fem års aldersforskjell, og to veldig ulike raser, så jeg har ikke tenkt på Storm og Kuling som spesielt like. Men egentlig er Storm en veldig valpete utgave av sin store lillebror. Han er mer vinglete, har dårligere kroppskontroll, er mindre intens, og mer forsiktig – så hvis jeg ikke visste bedre hadde jeg lett mistenkt at Storm var den yngste! De forstår hverandre ikke alltid, men reagerer veldig likt, og leker bra så lenge de tør. Med litt tid tror jeg virkelig de to kunne blitt skikkelige bestekamreater.

I løpet av helgen skal nok Storm hjem til Oslo igjen. Det er på mange måter veldig bra – jeg tror han trives godt med å være alenehund i leilighet, og fire hunder her hjemme på én gang er ganske mange! Men jeg kommer til å savne ham, og gruer meg allerede…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: