Kuling skal debuetere i Moelv!

Jeg gleder meg til å få tilbakemelding på hva vi kan sammen, etter et år med forberedende trening. Det er lenge, det! Gleder meg til å vise noe av det vi kan!

Jeg gruer meg til nervøsiteten som jeg vet kommer til å dukke opp når vi står der og jeg vet at mange ser på. Gruer meg til at hvis det går dårlig, er det nok alltid noen som tenker sitt – og det påvirker meg.

Jeg aner ikke hvordan det kommer til å gå. Faktisk. Her hjemme på trening har han vist at han kan alt jeg kan tenke meg at vi får servert av vanskeligheter i klasse 1. Men hva med trøkket i hallen? Trangt rundt oppvarming? Skumle hunder? Bråkete vippe?

Hvis jeg skal tippe, tror jeg at det potensielt vanskeligste blir å engasjere ham hvis han synes det er skummelt. Får vi til glede og arbeidslyst, tror jeg det meste annet skal gå greit.

Jeg er spent! Det kribler i magen 😀

2 Comments on “Kuling skal debuetere i Moelv!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: