Søndagstur

Jeg liker runkeeper-appen! Lettere å bli kjent i skogen her når vi kan se hvor vi har gått. Nå er vi passe slitne alle sammen (særlig hundene, det er ikke bare-bare å springe i på løst føre. Nå gnager de på hvert sitt margbein, etter å ha slurpet i seg en god porsjon energisuppe hver (viktig å få i dem nok væske når de jobber i tørr, kald luft, så jeg har tatt i bruk noen hundekjørertriks).

Dessuten har jeg testet de nye skiene mine! Innkjøpt i september, har de ventet tålmodig på ordentlig føre. Gjett om jeg var glad da jeg sto opp og så at de hadde slåddet løypene?

Jeg håper du har hatt en like strålende søndag som jeg, og nyter kvelden 🙂

3 Comments on “Søndagstur

  1. Morsomt å se kartet hvor dere har gått! Vi Helgjafolk vil si at dere har gått 9 km`rn + “Hovet”-runden. Da er det bare om Tønnestulen igjen, så har du hele runden! Vi får håpe forholdene holder seg i mange uker, så får vi mange flotte turer på ski. Supert å bo like ved løypa, ikke sant? 🙂

    Like

  2. Helt PERFEKT å bo ved løypa, jeg elsker det 😀
    Da vi kom til skiltet mot Tønnestueln var det ikke oppkjørt enda (vi møtte scooteren flere ganger, så de var nok i god gang) så da gikk vi “Hovetrunden”. Godt å bli litt mer kjent, man orker jo å gå så mye lenger på ski enn på bena. Og føret bør bli liggende en måned eller to om du spør meg, det er fantastisk å kunne utforske skogen i stedet for lysløypa 🙂
    Kanskje en tur på onsdag, hvis du er hjemme?

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: