SÅ deilig å ha rett i blant!

Jeg hadde rett, da jeg tenkte at når Kuling kommer over vippeskrekken blir nok resten av lydredselen borte med det samme. Ja, ikke akkurat at han egentlig var lydredd, men jeg så en tendens til at han reagerte mer på høye lyder og saker som skramlet enn han pleide. Det har altså gått over 😀

I dag skulle han hente en pipeball, og veltet i samme slengen ned en ledning fra printeren som traff ham i hodet. Litt overrasket, men bestemte seg fort for at det var greit, og hentet ballen (som da lå midt li ledningskvelien). Nå i ettermiddag trente vi stimuluskontroll på snurrer (høyre/venstre), og i en høyresnurr kræsjet han snuten i celloen min (som henger på veggen). Pliing PLONG, sa det! …men lille Lu bare snuste på den og smilte 🙂

One Comment on “SÅ deilig å ha rett i blant!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: