Røntget Bris

Stakkars bris er veldig, veldig bakfull, lei seg og uvel, etter å ha blitt dopet og røntget i dag. Hun har pepet sammenhengende siden hun fikk oppvåkningssprøyten, og ser omtrent sånn ut, helst på pappas fang:

Bildene så derimot mye bedre ut, veterinæren trodde ikke vi hadde noen grunn til bekymring. Så skal jo også NKK og Laxmi si sitt, men vi er optimister 🙂

2 Comments on “Røntget Bris

 1. Hei! 🙂

  Jeg kom over bloggen din via via og kommer til å fortsette å “henge” her inne! 🙂 FIN blogg! Og ikke minst, fine hunder!

  Vi er i “få oss ny hund”-fasen og titter litt her og der og leser litt om raser og ser på bilder. Vi har en Cavalier king charles spaniel på 5 år, men han er syk og vi vet ikke hvor lenge vi får beholde ham, men vi vet at vi må ha en ny når han en dag forlater oss.

  Din flotte schipperke fikk meg til å snoke litt rundt på nettet og lese om rasen, men jeg finner bare svarte? Til og med i rasestandarden jeg dant, står det at den skal være svart? Har du tryllet? 😉

  Håper Bris har kommet seg og håper alt er bra med henne.

  Stor hilsen fra Asker

  Like

 2. Hei! Alt er bra med Bris nå, hun hadde bare en dårlig kveld.

  Jeg er forsiktig med å anbefale schipperke. Skal forsøke å forklare hvorfor, i korte ordelag, men du må gjerne spørre mer. De er veldig smarte. Litt for smarte. Forstår ikke bare regelverket, men også alle smutthullene i det. Jeg kjenner nesten ingen schipperker som ikke stjeler mat, går på bordet, står i vinduskarmen og ser ut, etc etc. Det er altså veldig mye “mer” hund enn cavalieren, til sammenlikning. Hvis du har lyst å være aktiv med den, er jo det bra, men du bør være klar over at det følger med noen baksider. Man trenger mer trening på det hverdagslige også. Orkan nytter det ikke å straffe. Han gir F. Hvis jeg vil lære ham å ikke gjøre ett eller annet, må jeg altså tenke annerledes. Schipperker er fantastiske små hunder, men jeg vil være ærlig på at de krever en del.

  Et alternativ jeg pleier å nevne for de som lurer på schipperke, er lundehund. Jeg har jo en sånn også. De er mer moderate, men samtidig tåler de lange turer på fjellet, på ski eller hva det måtte være, de liker å trene, og egentlig alt man kan ønske seg. En greiere familiehund, vil jeg si (og en veldig spennende bit med norsk kulturarv!). Men jeg vli anbefale tispe, da hannhundene (og det gjelder kanskje schipperken litt også, det gjelder mange små raser) er i overkant hormonelle.

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: