Kuling har debutert!

Lørdagen startet med agility, og jeg var veldig nervøs for hvordan Kuling skulle takle den mest bråkete vippen han noengang har gått, sammen med høyt trøkk og lydnivå inne i en trang hall. Han gikk veldig rolig og forsiktig, men jeg er på mange måter glad for det. Vi gikk begge ut av ringen en dæsj selvtillit rikere. Klare for hopp!

Hoppløpet var Kuling allerede mye tryggere, og bortsett fra noen småfeil synes jeg det var et veldig fint løp. Til åpen hopp var usikkerheten fullstendig blåst bort, og dermed kom en porsjon stress med på kjøpet. Kuling ville ikke sitte på start. Dette var jeg virkelig ikke forberedt på (vi har trent inn rimelig pålitelige startrutiner, og jeg trodde de holdt!), så jeg ble en smule perpleks. Disk på å ta første hinder to ganger, altså.

Lørdagsfilm:

Søndag startet vi med et fint agilityløp. Vet ikke om det var jeg eller han som sa gå på bommen, det ble en veldig kort stopp i hvert fall. På vippa ble han stående litt i lengste laget (jeg måtte si “gå” to ganger), hvilket gjorde at jeg var i mål allerde da han hoppet siste hinder (og han rev). Fem feil og tolvteplass. Uten rivet ville det blitt tredje (av 75 startende) etter to hunder som ikke stopper på feltene. Med andre ord er tidene våre bedre enn jeg trodde (og vi har mye mer fart å gå på)! Snurr film:

Hoppløpet har jeg ikke film av (men kanskje Karin eller Catrine filmet det?). I alle fall forsøkte jeg en flying start for å slippe å diskutere startene med ham (ikke så mye å gjøre med det der og da, det må hjem og trenes). Det var ikke akkurat en bane som passet for flying start, så det ble en tidlig disk og et veldig fint løp etterpå.
EDIT——————————————————————————————-EDIT
Karin hadde filmet, og Catrine la ut, så her er det! Vet ikke hvorfor han bommer på slalåminngangen, men det var veldig, veldig magne som gjorde det, så jeg antar at den var vanskelig å se mot bakgrunnen eller noe sånt.


EDIT——————————————————————————————-EDIT

Jeg gleder meg stort til fortsettelsen, og er glad for at neste stevne ikke er mer enn to uker unna!

Kuling hviler på fanget mitt lørdag kveld.

8 Comments on “Kuling har debutert!

 1. Kjempe gøy å se Kuling in action 🙂

  AG løpet lørdag:
  Liker at du bare venter på ham når han stresser litt over bommen som ligner på vippen!
  Før han satser på hinderet som rives ser han på deg så vil tro han satset feil?

  AG løpet søndag:
  Jeg liker det jeg ser! Her går det som det suser men under kontrollerte former 🙂 Kjempe fint løp med både trøkk fra deg og Kuling 🙂 Masse mer og gå på men for et løp :D:D

  Like

 2. Takk! Det er litt sånn jeg også tenker: det gikk bare bedre og bedre i løpet av helgen (bortsett fra at han ikke satt på start, men det skal jeg altså fokusere på frem til neste konkurranse, så får vi håpe det er fikset!), men han har fortsatt myyye å gå på, både på fart og på linjer.

  Når det gjelder rivet på lørdag har jeg egentlig ikke så mye forklaring (og trenger det ikke heller) han var forsiktig og litt ufokusert, og det er lett å satse feil. Rivet på siste hinder søndag, er jeg derimot ganske sikker på at kommer fordi jeg forstyrrer ham (løper inn i linjen hans siden jeg holder på å kræsje i nettet i enden av ringen).

  Like

 3. Åh, det ser så fint ut! 😀 Jeg elsker måten han trykker framlabbene og snuten ned rett etter stigen og mønet på på den første filmen. Og så modig han var som tok vippa!

  Like

 4. Det er sånn jeg vil at feltene hans skal være. På søndagen var han litt for høy, og det ble alt for korte stopp. Han er supermodig, er han!

  Like

 5. Kanondebut Ingerid! I første filmen har dessuten Kuling noen nydelige nesedutter, herregud så flink han er! Du har gjort en kjempejobb før debuten, og ikke minst med vippa. Det skal bli så gøy å følge dere videre 😀

  Mari

  Like

 6. Takk, alle! Og jepp Mari, det er sånn jeg vil at feltene skal se ut. Vi slet litt med stress på søndagen, og da ble både bommen og mønet dårlig (vippa var fin, men den synes jo ikke på filmen!)

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: