Moelv 2012, Orkan

Jeg er veldig fornøyd med Orkans innsats denne helgen. Jeg hadde ingen store forventninger, og ble vanvittig sliten utpå dagen (lange dager og mange løp er virkelig ikke særlig velforenlig med ME). Vi fikk ingen fantastiske resultater med oss hjem, men gikk noen feilfrie løp.

Det kuleste er helt klart at Sigurd lånte Orkan (på hurten og styrten, jeg kom på ideen halvveis i briefingen!) til agilityløpet på søndagen. Jeg var alt for sliten, og hadde bestemt meg for å stryke Orkan, men Sigurd hoppet inn som reservehandler. S har altså bare konkurrert noen få ganger, og sa tydelig fra at klasse 3 var alt for vanskelig for ham. Så gikk han inn, etter en halv briefing, og satte et feilfritt løp med en sliten Orkan! Jeg er helt vanvittig imponert (og jeg er ikke den eneste, veldig, veldig mange kom med velfortjent ros). Sigurd, du rocker! Ikke særlig kronologisk korrekt, men her er altså det mye omtalte løpet:
Lørdagsfilm:
Hoppløpet søndag:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: