Måneskinnstur

Sigurd er ute på fullmåneskitur med hundene. Den kalde luften lukter herlig, og måneskinnet får vår lille verden til å gnistre. Jeg skulle så gjerne vært med, men kroppen er uenig. Det er vel rett og slett prisen jeg må betale for å bruke opp all energien min på helgetur til Moelv.

Likevel er jeg glad for at jeg kan én av delene, i det minste. Det kunne vært mye verre…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: