Mental trening

Jeg tror at det er på den mentale fronten jeg har aller mest å hente, prestasjonsmessig. Handling og hundetrening har jeg fokusert hardt på en hel del år nå, og det begynner å fungere bra. Fokus og innstilling derimot, tja… Egentlig kunne jeg godt tenkt meg å gå et kurs om sånt, men siden slike kurs er dyre, langt unna etc, har det ikke blitt noe av hittil.

Jeg mistenker at flere av mine venner er i samme boks. Kanskje vi skulle startet en mentaltreningsgruppe? Bestemme en bok, lese et kapittel per uke, og snakke om det på skype? Hvis du har lyst å være med, kan du sende meg en mail 🙂

One Comment on “Mental trening

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: