Må repareres

Kulings slalåminnganger på venstre (handler A). Han setter gjerne nesa et par porter ned. Mistenker at det handler om høøøøy verdi for å nå slutten av slalåmen (hopper over ledd i adferdskjeden).

Hvis jeg setter ham opp med 90 grader (eller mer) flick på høyre side (handler B) klarer han det nemlig. Etter all min logikk skulle det vært vanskeligere.

Dette kunne han i sommer! Jeg vet ikke hvordan det forsvant fra hukommelsen hans. Eller hva som nå har skjedd… Videobevis (den aller første repetisjonen i filmen):

2 Comments on “Må repareres

  1. Akkurat samme problem som Litchi, hun har glemt den inngangen fra i sommer, slalåmen er vist et “fersk vare” hinder så inngangene må trenes på jevnlig for ikke å bli glemt 😉

    Like

  2. Ja, det er visst virkelig det! Jeg ble superfrustrert da jeg sendte ham på enkel 90-graders inngang og han igjen og igjen gikk inn på andre eller tredje pinne. Og er det én ting jeg har lært av Kuling, så er det at det funker ikke å jobbe seg gjennom ting hvis hunden bare repeterer feil helt ukritisk. Da må man forandre treningen… Hm, kanskje det skal bli et eget blogginnlegg, det der med å repetere feil?

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: