Stresstrening

Jeg ble nesten skuffet over at jeg ikke klarte å få Kuling til å feile to ganger på rad på fellestreningen i går. Han gjorde stort sett riktig, enda jeg kobminerte bane med mange tunnelpasseringer, sparking av jollyball, og å sitte inne i banen mens Ben gikk (før vår tur). Mer stress enn det, klarer jeg nok ikke å skape på vanlig trening…

I dag fant jeg derimot en forstyrrelse som var vanskeligere. Den organge fotballen! Sitte med framlabbene helt i ro, selv om jeg sparker den på tvers foran ham. Der ble det en del feil (og en del rett). Herlig å kunne gå tilbake ren grunntrening (dette var jo akkurat den typen ting vi jobbet med for et år siden) og fikse noe som har vist seg langt uti adferdskjedene!

Jeg oppdaget fort at det ble dumt å legge ham for hver feil. Litt gradering måtte til. Hvis det bare var en liten bevegelse i en labb, satte jeg ham opp igjen (nesedytt i håndflaten så frambena havner pent sortert foran kroppen). Hvis han derimot flyttet begge bena, eller reiste seg, måtte han bort og legge seg et stykke unna og tenke en stund.

Dette ble bra trening! Vanskelig for ham, men likevel mange repetisjoner og mye riktig på kort tid. Vi skal nok sparke mer fotball fremover 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: