Ukens triks: stimuluskontroll

Vi er ikke ferdig med dette, og den økten jeg filmet var ganske ruskete. Men vi har kommet godt i gang! Signalene jeg bruker er “høyre”, “venstre” og “vippe”. Litt sliten og litt høyt stressnivå, så har Lu vanskelig for å huske å ta med seg hjernen rundt svingene 🙂

Høyre og venstre i denne formen skal jeg bruke til sving inn i tunnel fra stoppfelt, etc. Altså en verbal flick, i all hovedsak. I tillegg jobber vi med retningskommandoer rundt gjenstand, altså “oppsøk gjenstand, og sving rundt den mot venstre/høyre”. Vippekommandoen bruker jeg for å forklare ham hvilket felthinder det er han nærmer seg, så han skal få færre overraskelser og bommerter ved bom/vippe.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: