Finish

Gjennom diverse power grid-trening har jeg lagt på en finish-kommando, og Kuling forstår den godt. Veldig bra driv i mål, og stort sett hopper han pent.

Men (ja, det er ofte et “men” her i verden) jeg har vært sløv i det siste, og kastet leke på slutten av kombinasjoner. Intensjonen er at den skal havne i mål foran ham, men siden jeg ikke er perfekt (what?), hender det at han rekker å se seg tilbake før leken kommer, og dermed har han begynt å fokusere bakover når han vet vi nærmer oss siste hinder. Altså, han snur ikke hodet tilbake eller sånn, men det roter til hoppteknikken.

I løpet av våren, når vi kommer ut og får bedre plass og dermed kan trene mer på litt lengre mårekker, skal jeg være nøye med å be om hjelp til å legge ut leke i stedet. Jeg vil at finish-kommandoen ikke bare skal få ham til å drive frem, men også til å se frem og ned, slik at hoppingen blir bra (og ingen pinner faller).

På konkurranse havner jo ofte båndet omtrent der, rett frem etter siste hinder. Jeg så allerede i Moelv at han lette etter båndet sitt når han kom i mål…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: