Lek med meg! (men på mine premisser)

Orkan kom tuslende bort til skrivebordet mitt og småsutret. Jeg ba ham vise meg hva han ville, og han tok meg med ut i gangen, der maten er. Ok, da får du mat. Men du må trene for den. Vel vitende om at han nå var mett, satte jeg meg tilbake ved skrivebordet.

Men Orkan gikk ikke og la seg. Småsutret videre. Fikk tilbud om å ligge på fanget, men han vil ikke ha kos når han ikke er søvnig (eller syk). Til slutt lurte han meg med ut på kjøkkenet igjen, men ikke videre til gangen. Så på meg, og bjeffet. “Lek med meg”?

Orkan elsker å leke. Ironisk nok. Så lenge det er på hans premisser. Det betyr at jeg må krype rundt på gulvet og jage ham, og han må ha leken for seg selv det meste av tiden. Han kan tilby noen fine adferder, men jeg må på ingen måte be om for mye. Litt enkel shaping, og han bestemmer. Hans frivillige lek er altså ikke så veldig brukervennlig i planlagte treningssituasjoner.

Moro har vi det, i hvert fall! Så lenge det varer. ❤ Kong Lani ❤

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: