Ukens triks – slalåm mellom bena

Oups, etter en travel helg, var jeg plutselig på overtid!

Merket fort at Orkan og Kuling har gjort dette litt før, det var mye lettere å shape dem til å gå under ett og ett ben, enn det var med Bris. Hun syntes for det første at det var ekkelt å gå under bena mine, og for det andre burde jeg heller brukt en target stick etc i stedet for håndtarget. Hun har nemlig lært veldig godt å holde avstand til godbithender (omvendt lokking ftw!), og rygget heller unna hånden enn å følge etter. Ble ikke helt ferdig med trikset for hennes del, men de to andre har flyt på et par skritt av gangen.

Dette er et supert oppvarmings- og fokustriks, så jeg skal fortsette å trene på det fremover. Kuling brukte det under oppvarmingen på konkurransen på lørdag, veldig kjekt kunne få ham til å bøye kroppen og jobbe aktivt på lite plass. NKK-konkurransene er jo ikke akkurat kjent for romslige oppvarmingsområder.

Bitteliten mobilfilm, som bevis:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: