Prosjekt

Jeg vil gå ned en kilo eller fire, og det skulle jo egentlig vært en smal sak, om man kunne øke aktivitetsnivået. Men min kropp tåler jo som kjent ikke nevneverdig med målrettet fysisk trening!

Hva gjør man da? Forsøker seg på en litt annerledes målsetning. Noen venner av meg pusher hverandre på ulike målsetninger gjennom Endomondo-appen. Min målsetning for mars er å være ute i gjennomsnitt minst én time per dag. Ingen krav til hvor langt jeg skal gå eller hvor fort, men 30 timer for måneden altså.

I tillegg har jeg gjort meg noen motiverende notater på skapdøren min på badet. Målsetningen er at A skal ned minst 2 kg, C skal ned ca 10 cm, og E skal bli usynlig (den er mindre enn D selv om det ikke ser sånn ut). Tja. Da får vi se om en måned!

One Comment on “Prosjekt

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: