Slankeprosjektet

Det går sin gode gang, mitt lille prosjekt. Ja, for tre kilo er jo faktisk et ganske lite prosjekt! Nesten mikroskopisk 🙂

På de første 13 dagene av mars var jeg ute i over 16 timer. Med andre ord ligger jeg godt an med målsetningen om en time per dag i snitt. Litt over en av de tre kiloene er allerede borte, og en og annen sped centimeter.

Så hva gjør jeg? Ikke så veldig mye. Jeg har fått litt mer motivasjon for å faktisk gå tur (eller sykle, gå på ski etc) hver dag, men jeg presser ikke meg selv. Sammen med økt fokus på trening kom helt gratis et økt fokus på kosthold. Jeg spiser sunt og er bevisst på hva jeg putter i meg, men jeg har noen laster.

For eksempel; når jeg baker boller, har jeg veldig lyst å spise ti med én gang. Eller syv. Mens de er varme. Det er veldig godt, men veldig mange. Men, siden jeg veier meg hver dag for tiden, får jeg kjapt tilbakemelding på at ti er litt for mange boller. Så nå, mens de står i ovnen, har jeg bestemt meg for at i dag holder det med fire. Tror jeg.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: