Ukens triks-fail

Jeg har virkelig ikke gjort slik jeg tenkte med de siste par ukenes triks. Det handler rett og slett om prioriteringer, ingenting annet. Endomondo får ta litt av skylden, jeg bruker mer enn normalt av energien min på å gå tur.

Nå som det er vår og fint vær synes jeg det er en god prioritering (selv om Sigurd mumler over at jeg kunne brukt krefter på litt husarbeid en gang i blant), men det blir visst veldig synlig på enkelte områder. Ukens triks, for eksempel.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: