Orkan halt

Orkan har aldri før i sitt fire år lange liv haltet. Da han begynte å halte på tur for noen uker siden, ble jeg straks bekymret. Heldigvis gikk det over etter noen minutter, så kanskje han rett og slett hadde tråkket på noe vondt? Trodde jeg.

Plutselig begynner han å halte på tur i går også. Det samme bakbenet. Vil ikke gå på det. Slikker på labben. Jeg måtte bære ham nesten hjem, før det gikk over. Vel hjemme slikket han fortsatt på labben resten av kvelden.

Hvordan tolker jeg dette? Han kunne jo vært sårbeint, vi har syklet en hel del på grus i det siste? Men når det går over etter en stund, hva skal jeg tenke da?

Selvsagt skal vi sjekke dette nærmere hvis det ikke gir seg. Først og fremst med en tur til Laxmi, antar jeg. Men jeg vil gjerne ha noen gode ideer til hva som kan gi sånne symptomer, for enn så lenge kan jeg vel ikke gjøre annet enn å vente og se om det kommer tilbake…

4 Comments on “Orkan halt

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: