Syr og syr og syr

Jeg elsker å sy! Heldigvis vil noen kjøpe noe av det jeg syr, så mine egne hunder slipper å ende opp med 150 halsbånd hver. I det siste har det gått mye i konkurransebånd med spesialkrok, jeg venter på flere slike kroker fra Tyskland. Disse, i svart med fleecefór, to skal til to heldige kooikere:

I dag har jeg kost meg med å sy et konkurransehalsbånd til en veldig søt beagle som skal til Freestyle-VM! Tenk, så kult, halsbåndet mitt skal på VM! Det er lilla, med hvit dekor, blank stålspenne, og glitrende fløyelsfór. Gøy!

2 Comments on “Syr og syr og syr

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: