1. mai-stevnet i Moss

Bris gikk tre gode løp, alle dessverre med unntak av slalåmen. Hun viser mer og mer selvtillit, men har noen slalåmbugs som vi ikke riktig forstår. Bare å trene mer! Lagløpet kom ikke med på film, fordi jeg gikk med Orkan samtidig i den andre ringen.

Orkans beste løp var lagløpet – både raskt og feilfritt, og med fem feil totalt fikk laget andreplass. I ag-løpet hadde jeg briefet en løsning som virkelig krevde at jeg kunne stikke fra ham 20 meter sideveis – og det var Orkan uenig i. Hoppløpet gikk Sigurd, og med unntak av et litt for sent signal før slalåmen (Orkan kunne nok trengt å vite noe om svingen før han hoppet muren), var det et riktig fint løp, på en bane hvor de aller fleste disket.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: