Med foten høyt

Jeg sitter med foten høyt og er sur. En eller annen (sannsynligvis en tidligere eier av huset) har latt det ligge planker med spiker i skogkanten bak garasjen. Omtrent der hvor jeg gravde etter granplanter (som skal bli hekk) i går kveld.

Rusten spiker i foten er ikke godt, det kan jeg love. Antibiotika, stivkrampevaksine og holde foten høyt til hevelsen går ned og den kan gås på igjen. Jeg håper bare det går fort, for denne uken har jeg grunnferdighetskurs, klubbmesterskap, Oslo-tur og mammabesøk på planen. I tillegg vil jeg ut og kose meg i solen!

2 Comments on “Med foten høyt

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: