Ukens triks

Triksingen falt visst litt i fisk en stund, men siden dette er et nyttårsforsett, skal jeg forsøke å holde det gående. Kuling er jo skadet (og jeg også, for øyeblikket), så det begrenser seg litt hva vi kan gjøre. Men foregående uke har vi puslet litt med å sitte bamse over mer enn et halvt sekund (balanse og styrke i ryggen), og hodet mellom frameina (til fellesdekk i lydighet).

Det skal vi fortsette med, men jeg har også en ambisjon om å lære ham å slikke seg selv på nesen. Skal starte på innlæring av dette, og hvis du har lyst, kan du selvsagt hive deg på. Oppdatering med video av hvor langt vi har kommet, får du om en uke 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: