Innbilt svangerskap

Bris har en innbilt pipelekevalp, som hun steller for, lager rede til, og passer på å ligge inntil og varme. Ganske søt, men hva gjør vi nå? Hun blir lei seg hvis vi tar den fra henne. Bør hun få medisin mot sånt? (vet det finnes noe, men har aldri vært borti det selv, og når man eventuelt gir det)

Passer på at den grønne “valpen” ligger inntil pattene…

Det er ganske nøyaktig tre måneder siden løpetiden startet, altså drøye to måneder siden hun var høyløpsk. Pipeleketendensene begynte å synes for en uke eller to siden, men det var først i dag at jeg skjønte hva hun driver med.

Slikker og steller den. Legg merke til at hun har bygget rede med saueskinn og det hele…

Vi har fjernet “valpen” nå. Hun leter etter den, men vet ikke at den ligger ute i gangen i en skuff med andre hundeleker. Øker mosjonen hennes igjen (en unnskyldning til å “tvinge” Sigurd til å jogge mer med henne!), og håper på gode råd.

Har du erfaring med dette? Kommentarfeltet, takk 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: