Kuling har vært hos Laxmi!

Endelig var det på tide å ta av skinnen og reise til Laxmi. Kort oppsummert: senen ser veldig bra ut, få forandringer å spore i det hele tatt. Han er stiv i triceps, og går noe ujevnt pga det (og muligens var muskulaturen ujevn også, han har jo ikke fått bøye benet på nesten fire uker) – men han har ikke vondt, og det er egentlig ikke halting.

Nå starter vi forsiktig, forsiktig på rehabilitering. Han får i første omgang lov til å gå fem minutters turer i bånd, neste øker vi til ti minutter. Med andre ord går det ikke så fort fremover, men det er herlig å ha begynt!

VELDIG glad for å få være med og hente posten!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: