NM

Denne helgen er det NM i Drammen. Jeg er spent, men ikke like nervøs som jeg var forrige gang. Målsetningen er omtrent som før: kontrollere nervøsiteten, ta gode valg, og gjerne kvalifisere meg til finale. Resultatene henger mest på om jeg får med meg Orkan, og det er vanskelig å gjette på forhånd. Men jeg skal i hvert fall gjøre min jobb på en god måte, så får vi se 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: