Sandefjord 2012

De beste resultatene sto Bris for, med to tredjeplasser. Hun er nå ferdignappet til hoppklasse 3 (selv om hun nok blir i klasse 2 på ubestemt tid). Alle nappene, helt fra klasse 1, ble tatt på mindre enn tre måneder! Nå som hun har begynt å konkurrere i agilityklasse også, satser vi på at hun tar dem der óg. To har hun allerede. Lille frøken superpus!

Selv gikk jeg bare med Kuling (!) som endelig fikk prøve seg på en konkurransebane igjen. Han gikk deler av Å-ag-banen, med plan om å belønne felt. Dessverre ble det ikke et veldig bra felt å belønne, han fløy av vippa, og måtte ta den igjen og igjen før han roet seg.

I tillegg gikk han to runder tunnelcup. Fy søren for en hund jeg har! Han var perfekt å handle, ingen problemer i det hele tatt med å finne riktig inngang gjennom hele banen! Etter lørdagens runde lå han på femte- eller sjetteplass (av 98), tross at han falt inne i flere av tunnelene (som var våte). Vi fikk dermed litt press på oss i søndagens finaleomgang. Der kom det at han er perfekt å handle tilbake og slo meg i bakhodet – hvis jeg ikke handler perfekt, går han feil. Heldigvis. Jeg vil IKKE at han skal gå og ta første og beste tunnel så fort jeg er utydelig. Så da jeg glemte å svinge ham, er jeg egentlig GLAD for at han ikke gikk riktig. Men litt skuffet over egen innsats, må jeg innrøme at jeg ble :-p

Jeg gikk også tunnelterapi med de to andre. De er jo ikke videre glad i tunneler og driver ikke frem til dem ellers, men dette tror jeg de syntes var gøy! Begge gikk fortere og fortere i løpet av banen, og Bris kom på 10. plass sammenlagt (av 98 altså)! Orkan disket dessverre i løp nummer to, på en misforståelse som jeg tror vi må ta halvparten av ansvaret for, begge to… Han gikk forresten fine løp med Sigurd også, de har litt å gjøre på startrutiner, men ett var feilfritt (dessverre holdt ikke tiden til noen topp-plassering).


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: