Stavangertur

En liten svipptur til Stavanger i juli kan vel ikke bli feil? Knallbra arrangement og hengig med gode venner. Savner dere allerede! Forresten: hællemåne så behagelig det var å campe med både strøm og gass! Frister til gjentakelse 🙂

Orkan ble skadet (av Bris, dessverre) etter bare fire løp, og fikk ikke med seg noen spennende resultater. Antibiotika, derimot…

Hjørnetannhull inne i munnen, både i leppe og opp over jekslene. En liten stund så jeg EO-deltakelsen passere i revy, men nå er han heldigvis tilbake til normalen:Bris tok derimot med seg en hel drøss medaljer! Jeg er så stolt av mine fine ❤ 
Sigurd lærer mer og mer (selv om han ikke kan påstås å være noen enkel elev som svelger alt jeg sier uten skepsis) og Bris bygger stadig mer selvtillit. Nå som hun har plukket de tre ønskede førsteplassene til årets nybegynner-listen blir det opprykk til klasse 2 også i agility for hennes del. Trives på pallen er det ingen tvil om at hun gjør! Tar gratulasjonene med et stort smil. Ja, Sigurd også, forresten 🙂

Noen høydepunkter på video:

Kuling har modnet mye i hodet mens han var skadet. Dessverre lå kroppen hans i bur, og fikk ikke modne i takt. Han har dratt opp en helt VILL fart, og i Stavanger slo han selv de aller, aller raskeste på tid. Jeg så et løp på 23,59 og tenkte at SÅ fort er det nesten ikke fysisk mulig å gå – men da Kuling kom i mål (med riv) var tiden vår 23,51. Hakeslipp! Løpet vårt så ikke på langt nær like raskt ut, men vi tjente nok en sving her og der. Jeg skal i hvert fall aldri mer påstå at han er en langsom border collie!

Han tar i, gir på, prøver å stusse (også der det ikke går), glemmer å høre på handleren sin, men sitter på start og etter et ubehagelig antall disk for felt, tror jeg jaggu poletten trillet ned. I de siste løpene stoppet han fint, så nå håper jeg det holder seg. Jeg fikk god trening i å holde på kriteriene mine.

Ikke ett eneste feilfritt løp, men faktisk en hel masse å glede seg over likevel. Bare vent, nå skal vi trene hoppteknikk, sirkelarbeid med økt fart og stressnivå (for å eliminere flanketendenser) og han skal bygges opp muskulært. Så kommer vi og tar dere!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: