Snart klar for EO

I morgen drar vi! Hus, Bris og Kuling passes av gode venner, så bare mor, far og HKH Orkanis Familiaris drar på tur alene.

Før konkurranser pleier jeg å forsøke å lage gode målsetninger. Helt fra jeg søkte til EO (i vinter) har jeg sagt at jeg drar dit for å oppleve det hele og samle mesterskapserfaring. Men som det konkurransemennesket jeg er, er en slik målsetning litt ambivalent. Selvsagt har jeg lyst å gjøre det bra også!

Resultatmessig har jeg tenkt i mitt stille sinn at det hadde vært utrolig kult å komme til finale. Jeg har aldri vært med på dette før, og vet faktisk ikke så godt hva som skal til for å fortjene finaleplass. Noe som i hvert fall må til, er en Orkan som har lyst. Jeg har med verdens beste oppvarmingshjelp og støtteapparat, Sigurd, og jeg har ambisjoner om å lete frem de aller beste kjøttbollene Sverige har å by på. Smaksprøvingen får vel Hans Majestet selv stå inne for, jeg er ikke sikker på at vi deler preferanser på krydret mat…

Når alt kommer til alt, er jeg så avhengig av Orkans prestasjon på banen (det er jo ikke meg de tar tiden på!) at jeg ikke vil vente meg noen fancy resultater. Jeg skal derimot kose meg, nyte agility av ypperste klasse, og kontrollere min egen nervøsitet. 

Kristianstad og European Open 2012, here we come! Hvis noen vil se oss i ilden men ikke reiser ned i egen person, kan jeg tipse om at arrangøren har lovet livesendinger. Titt inn på www.eo2012.com, så tror jeg det kommer mer info under “news” etter hvert.

Det skal ikke være noen tvil om at Orkan er norsk!

4 Comments on “Snart klar for EO

  1. Lykke til!Krysser fingre for at dere får til et toppløp og så vil det vise seg hva det holder til 🙂

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: