En uke

Den siste uken har handlet mest om hvile, men litt om Kuling. I helgen var vi på gjeterhundkurs, tredje gang Kuling har fått prøve seg på sau. Nå viser han fine, rolige bevegelser, har med seg hodet, og vi får bekreftelse på at vi er på rett vei – vi må bare få trent mer. Jeg fikk til og med tatt noen bilder av ham, ved hjelp av en snill medkursdeltaker.

Vi har trent litt agility, akkurat nå står en Catrine-inspirert kombinasjon fremme i hagen. Masse vanskelige vinkler, både å handle og å hoppe. Det er nesten litt for varmt for å trene, men på den annen side er det for varmt for å sole seg også.

I dag har jeg luftet fjellstøvlene og feiret at båndtvangen er over.

Dessuten fant jeg mer kantareller enn jeg hadde plass til i lommene.

På turen fikk jeg forresten en skikkelig god latter. Kuling hopper i det meste med alle fire bena her i livet; så også når det gjelder gjørmebad!

Forresten har Bris løpetid igjen. Hun hadde en dag eller to med blødning for ca to måneder siden, men nå er det altså ordentlig løpetid. Hvis jeg ikke husker feil, startet den denne gangen 13. eller 14. august. Forrige løpetid startet 11. februar, så det har altså gått ganske nøyaktig seks måneder denne gangen også. Fint at det går lengre tid mellom hver gang nå!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: