Klare for Fredrikstad?

Kuling og jeg pakker campingvogna for avreise til Fredrikstad og NTKs dobbelstevne. Er vi klare? Tja.

Jeg har egentlig ikke så store forventninger. Kuling har nesten ikke trent i sommer (jeg har ikke vært i noe videre form til å orke å trene), og vi er omtrent der vi var i Stavanger. Da klarte vi ikke ett eneste feilfritt løp av 17, men han viste likevel mye bra.

I går kveld hadde vi en fin trening på Spanielbua, hvor han blant annet viste en evne til å lese linjer som jeg kommer til å smile lenge over. Selv når jeg blir hengende langt etter, finner han veien mellom to hindre av den rette linjen (en flick og en inn på egen linje i svak sving), og tar på egenhånd baksiden av det ene. Han er så rå når han går sånn!

Dessverre fikk vi også med noen riv på treningen, og jeg tror nok jeg må forvente det samme i helgen. Det er særlig på “enkle” linjer at han river, rene svinger uten noe humbug. I Stavanger rev han en del i begynnelsen, men etter hvert kom deg seg, og de siste løpene var rivfrie. Jeg tror derfor at det handler litt om treningsmengde også, ikke bare hvor stor del av treningen som har handlet om hoppteknikk.

Vi skal i hvert fall kose oss glugg i hjel sammen med Catrine, og heie stort på Litchi som virkelig har gjort det bra i det siste! Off we go 😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: