NTK Fredrikstad 2012

Siden Bris høyløper overnattet Sigurd i foreldrenes hus i Horten. I stedet fikk jeg besøk av Catrine i campingvogna. Grilling, latter og allmen kvalitetstid 🙂

Sigurds hunder: Orkan var glad og engasjert på lørdag (men Sigurd klusset det til). Bris fikk en fjerdeplass og en dum disk. På søndag var Orkan i dårlig form, så Sigurd trakk ham etter ett løp. Bris var høyløpsk og halvdaff og gjorde ikke det helt store hun heller.

Kuling gjorde mye bra, men det holder ikke hele veien. En femteplass som beste, han hadde vunnet med fem sekunders margin om han ikke hadde revet et hinder. Typisk. Det føles som vi har holdt på sånn lenge, men det har vi jo egentlig ikke, så jeg bør kanskje verken klage eller være demotivert. Han debuterte i slutten av februar, konkurrerte et par ganger (og vant en hoppklasse) før han ble skadet, og ikke gjorde noe på flere måneder. Så konkurrerte vi i Stavanger i juli, og nå skal vi prøve å få med oss noen høstkonkurranser før sesongen er slutt… Men altså… Jeg vil helst være best med én gang!

Kuling er ikke ute av kontroll, han freser ikke over hele banen uten å høre på meg, sånn som en del andre unge BC’er. Men han tar i litt mer enn han klarer, han løper litt fortere enn han kan hoppe, han tenker litt mer selv enn han rekker å høre på meg. Jeg må handle ham helt perfekt og gi ham signalene i god nok tid, så går det fint. Men tråkker jeg litt inn i linjen hans der jeg ikke skal, eller kommer de verbale signalene for sent, så får vi med oss et riv. Feltene var aldeles ikke bra på lørdag, heldigvis fikk vi fikset dem til søndag så vi dro hjem med en bedre følelse der. Startene er i det minste perfekte.

Det er rett og slett utrolig mye å trene på, og jeg vet ikke hvordan jeg skal orke den treningsmengden som Kuling egentlig burde få. Men før eller senere skal vi få den tryggheten og samkjørtheten vi trenger, og da skal vi vise dere! Vi kan egentlig en hel masse, nemlig. Det synes bare ikke enda…

Filmene av Bris og Orkan ligger på youtube.com/ingeridklaveness. Kulings kommer her:


Hopp1large lørdag: disk (jeg glemte banen da han gikk på trynet i den blå tunnelen)
AG1large lørdag: femteplass med riv, beste tid og dårlige felt
Hopp1large søndag: ble dømt disk uten å ha disket. To riv og en vegring
AG1large søndag: diverse riv, men gode felt.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: