Dobbeltseier i Arendal!

En hyggelig helg på Hove sammen med verdens beste Catrine. Litchi tok storeslem på lørdag, med dobbeltseier i klasse 2! På fire løp var hun tre ganger på pallen i løpet av helgen.

Kuling gikk ikke så bra på lørdag (rett av banen etter første felthinder i ag, riv+disk pga dårlige bakbytter i hopp), men på søndag kastet han seg like godt på bølgen og tok dobbeltseier i klasse 1. Yes! Da er vi klare for hopp 2 til helgen 😀

I hoppløpet hadde han en fart på 5,8 meter per sekund! I ag-løpet var han ikke raskest av alle, men det har nok en viss sammenheng mellom at han sto så fint på feltene 🙂

Jeg tar med meg tre ting videre, som funket bra:

 • Rett av banen etter dårlig felt. Dette gjorde nok litt mer inntrykk på Kuling enn det vi har gjort tidligere (ta det på nytt + belønning på neste felthinder, etc). Søndag sto han ganske bra tross bevegelsesforstyrrelse osv.
 • Høy treningsmengde. Siden Drøbak-stevnet har vi ikke bare vært på kurs, vi har trent nesten hver dag. Få riv og generell samkjørthet denne helgen sier meg at det nok er lurt.
 • Fotball. Jeg kjøpte nemlig en splitter ny fotball på salg lørdag ettermiddag, blåste den opp, og viste den til Kuling med lovnader om å få ødelegge den neste gang han gikk feilfritt. Selvsagt sprang vi rett fra banen og ned til campingvogna. Fotballen ble i tilleg med på pallen 🙂 Overtro til side, jeg tror Kuling synes det var fint med en skikkelig jackpotbelønning!
Snille Catrine filmet løpene våre:

4 Comments on “Dobbeltseier i Arendal!

 1. Herlig å se deg og Kuling i aksjon og alt klaffe!
  Stjeler bildet ditt for å skryte av dere alle tre jenter på pallen på søndagen 🙂

  Like

 2. Takk, dere 🙂
  Men Lene, du vant jo et løp du også, da! Og Minus er da vel verken langsommere eller mindre responsiv enn Kuling?

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: