IØHK

Debuten i hoppklasse 2 ble litt som Alina Devecerskis monsterhit “flytta på dej”, for ikke bare måtte mannskapet bygga, bygga upp, för han river, river ner, jeg klarte jaggu å løpe på et hinder som burde ha flytta på sej…

I agilityløpet skulle jeg til å belønne vippa, for han hadde fått et riv, men den var jaggu ikke noe å belønne. Så da dro vi hjem. Fantastisk deilig å være SÅ tidlig ferdig på et stevne! Selv om det ikke ble noen fotball på Lu… Jeg rakk nemlig å besøke mamman min

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: